Rusya’nın aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski, düzenlediği basın toplantısında altı aylık hamile gazetecinin sorusuna sinirlenince, yanındaki korumalara kadına ‘vahşice tecavüz’ etmesini söyledi.
Daily Mail’in haberine göre MIA Rossiya Segodnya gazetesinin muhabirinin “Ukrayna’nın Rus vatandaşlarına ülkeye giriş yasağı getirmesinden sonra Rusya’nın da Ukrayna’ya misilleme yapması gerekiyor mu?” sorusu üzerine sinirlenen Jirinovski, kabul edilemez bir çıkış yaptı.
Gazeteciye hakaret ve küfürler yağdıran parti lideri, daha sonra da korumalarını bu gazetecinin üzerine iterek ona küfretmelerini, öpmelerini ve vahşice tecavüz etmelerini istedi.
Vladimir Jirinovski‘ye nasıl bir ceza geleceği henüz bilinmezken, kadın muhabirin travma geçirerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.