Kısacası bugün iktidarın ve arkasındaki sermayenin ayakta kalması, en acımasız vergi olan enflasyonun sürekli olarak artmasına bağlanmış bulunmaktadır. Çünkü, yasal olarak toplanan vergiler; bir kara deliğe dönüşen tek adam yönetiminin harcamaları ve sermayeye servet aktarmaya dayanan ekonomi politikalarının ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır. Ki burada enflasyon iktidar tarafından, yoksuldan alıp zenginlere servet aktarmanın en pratik ve kolay yolu olarak kullanılmaktadır. Bunu kendisi için en kullanışlı araç olarak gören iktidar, enflasyonu bilerek ve isteyerek kullanmaktadır! Bu yüzden de tek adam yönetimi enflasyona karşı gerçek bir mücadele anlamına gelecek hiçbir önlemi gündemine almamaktadır.
SON HABERLER
Meteoroloji: İstanbul ve Ankara dahil 20 ilde sağanak yağış bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) günlük tahminine göre İstanbul ve Ankara 20 dahil ilde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.
Lego, Springfield'in efsanesi Krusty Burger setini duyurdu
Lego, Springfield’in efsane burgercisi Krusty Burger’in 1635 parçadan oluşan setini duyurdu.
Yapay zeka enerjiye doymuyor: Google üç yeni nükleer santral kuracak
Google yapay zeka veri merkezlerinin enerji ihtiyacını karşılamak için üç nükleer enerji santrali kuracak.
İmamoğlu: Tarih sizi 'faize karşıymış gibi görünen en büyük faizciler' olarak yazacak
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu: “Tarih sizi ’16 milyon seçmenin iradesine uyduruk suçlamalarla yapılan 19 Mart darbesinin finans ayağı’ diye hatırlayacak. Bu lekeden asla kurtulamayacaksınız.”
Araştırma: Erkekler kadınlara göre daha sık ve kısa sürede aşık oluyor
Yeni bir araştırmada erkeklerin kadınlara kıyasla daha kısa sürede aşık olduğu tespit edildi.