Millet İttifakı’nı oluşturan CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin genel başkanları siyaseti halktan tamamen soyutladılar. Artık altı partinin genel başkanı da ‘’Halksız Siyaset’’ yapıyor. Onların masasında ‘’halk’’ yok. Halkın ne düşündüğü, hangi konuda hangi tepkiyi vereceği ya da ne istediği onları hiç ilgilendirmiyor. Çünkü altı genel başkan da ‘’her şeyin en iyisini kendilerinin bildiği ve en doğru kararları kendilerinin vereceği’’ni düşünüyor.
SON HABERLER
Eurovision’da İsrail’i 7 Ekim saldırısından kurtulan Yuval Raphael temsil edecek
Bu yıl Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsrail’i Hamas’ın 7 Ekim 2023’te düzenlediği saldırıdan sağ kurtulan Yuval Raphael temsil edecek.
Meral Akşener’in danışmanı: Cumhurbaşkanı yardımcılığı iddiası tamamen yalan
Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı olacağı iddialarına Akşener’in danışmanından yanıt geldi: “Yanlış bile değil, tamamen yalan.”
AİHM, seksi ‘evlilik yükümlülüğü’ saydığı için Fransa’yı kınadı
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fransız bir çiftin boşanma davasında eşiyle seks yapmayı reddettiği için kadının ‘kusurlu’ bulunması nedeniyle Fransa’yı kınadı.
İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Epözdemir gözaltına alındı
İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi avukat Fırat Epözdemir, ‘terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik soruşturma kapsamında’ gözaltına alındı.
Erdoğan’dan BTP Genel Başkanı Baş’a 500 bin liralık tazminat davası
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’a 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.