Gelelim sadede, bu iktidarın 16 yıl sürdüğüne bakmayın, onlar ilk günden bugüne değin hâlâ “Kısa günün kârı” olarak bakıyorlar olaya. Ben ne kadar eminsem bu iktidarın bir daha kolay kolay geri gelmemek üzere yıkılacağına, Erdoğan da benim kadar emin esasında. Bunu en çok saçmalıkların artmasından anlıyorum esasında, çünkü bu bir tıkanmışlık sendromu, ayrıca en önemlisi gündemi belirleyememe ve başkasının gündeminden gündem yaratmaya çalışma sendromu, kaybetme sendromu… Bu arada bir de soğan sendromu vardı ama sanırım ara verdiler. Ekonomik çöküşü soğan stokuyla açıklayan ve düzeltmeye çalışan bir hükümete ne diyeyim artık, can kurban, Erkan Tan’ın istediği gibi BAŞ da kurban.
SON HABERLER

Fenerbahçe de Beşiktaş gibi ‘farklı’ yenildi
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5’inci maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’a 6-1 mağlup oldu.

İmamoğlu ittifak için umutlu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, yerel seçimde İYİ Parti’yle olası ittifak konusunda umutlu olduğunu vurguladı.

Muhalefetten TTB’ye destek ziyareti: ‘Mücadeleyi ortaklaştırma zamanı’
Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi’nin görevden alınmasına karşı TTB’yi ziyaret eden muhalefet partileri ve meslek örgütleri ‘mücadeleyi ortaklaştırmanın’ gerekliliğini vurguladı.

Rusya’da ‘LGBTİ+ hareketinin faaliyetleri’ yasaklandı
Rusya’da yüksek mahkeme ‘aşırılık yanlısı’ olarak sınıflandırdığı LGBTİ+ hareketini yasakladı.

Beşiktaş, evinde ‘farklı’ yenildi: 5-0
Beşiktaş, evinde Belçika ekibi Club Brugge’e 5-0 mağlup oldu.