Mardin’in Nusaybin ilçesinde yöresel kıyafet diken bir atölyeyi basan polis ekipleri, burada yapılan aramada takım elbiseleri ‘suç delili’ olarak tutanağa geçirdi.
Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Mardin merkezden gelen polis ekipleri, bir ihbar üzerinde Abdulkadir Paşa mahallesi Şirin sokakta bulunan yöresel elbise diken atölyeye baskın düzenledi.

Fotoğraf: DHA
Açık olmayan atölyenin kepenk kilitlerini kırarak içeri giren ekipler iki saat boyunca arama yaptı. Polisin, delil olarak birkaç takım elbise ve duvarda asılı bulunan PKK’lılara ait birkaç fotoğrafı suç delili olarak tutanağa geçtiği öğrenildi.
Nusaybin Belediye Başkanı Cengiz Kök, atölyeye gelerek buradaki görevlilerden bilgi aldı. Polis ekipleri delil olarak topladıkları elbiselerle atölyeden ayrıldı.