İstanbul Bahçelievler’de kediye işkence yapan iş insanı Hakan G. tepkiler üzerine gözaltına alındı. Hakan G. akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Kocasinan’da tekstil işi yaptığı öğrenilen Hakan G., bir kediye yaptığı işkence videosunun sosyal medya üzerinden yayılması ve tepki oluşması üzerine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Adliyedeki işlemlerinin ardından Hakan G. hakkında 5199 Hayvanları Koruma Kanunu’nu kapsamında işlem başlatıldı.
İş insanı, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.
Şüpheli Hakan G. hakkında hastanenin vereceği sağlık raporuna göre işlemlere devam edileceği öğrenildi.